Installation, reparation og salg

Professionel opsætning, reparation samt salg og service af Cub Cadet robotplæneklipper

Hos Ole Vestergaard Grøn Service har vi i mange år beskæftiget os med, redskaber til pleje af grønne områder. Vi har stor erfaring som Cub Cadet forhandler i Jylland, Fyn og på Sjælland.

Men vi hjælper især mange kunder med opgaver inden for opsætning, installation og vedligeholdelse af maskinerne. De seneste år ses robotplæneklippere på flere og flere græsplæner. Dette gælder både små og store virksomheder, boligforeninger, offentlige områder, samt i private haver.

Pas godt på din Cub Cadet plæneklipper – Vi tilbyder professionel Cub Cadet service

Når du har investeret i en Cub Cadet robotklipper er det vigtigt, at du passer og plejer den godt. På den måde får maskinen en væsentlig længere levetid. Samtidig klipper den også din græsplæne meget bedre.

Vi anbefaler ikke at man forsøger sig med at udføre service selv. Når du vælger os til at udføre service på din plænerobot, sikrer du at den serviceres efter de nyeste forskrifter fra leverandøren, samt at servicet bliver udført af folk med den krævede viden og uddannelse inden for mærket og modellen. Dette kan være med til at sikre et optimalt klipperesultat i hele plænerobottens levetid.

En god vedligeholdelse omfatter f.eks. fjernelse af græs og støv, smøring af bevægelige dele, tjek af batteri m.m.

Når du vælger service og vedligeholdelse igennem os, får du en partner med meget stor erfaring inden for området. Vi har autorisation i Cub Cadet samt vores andre gode mærker Robomow, Stiga og Ambrogio. Det sikrer dig som kunde, at din maskine bliver behandlet med nøjagtighed og den rette viden.

Trænger din robotplæneklipper til en kærlig hånd?

Cub Cadet robotplæneklipper, installation og opsætning

Vil du ringes op?

Udfyld formularen

Eller ring til
21 43 51 20

Få eksperthjælp til opsætning, installation, reparation, salg og service af Cub Cadet robotplæneklipper

Mange tror fejlagtigt, at opgaven med opsætning af deres nye robot kommer til at være simpel og uden problemer. Det kræver dog lidt mere.
Derfor kan det være en virkelig god idé at få en professionel ind over. Ved de fleste skal der opsættes kanttråd, det gælder også Cub Cadet.

Kanttråden sikrer, at robotten kører de steder hvor den skal. Men det er ikke ligegyldigt hvordan denne kantråd ligges i jorden, i forhold til afstande til blomsterbed, husmure mm.
Denne problematik har vi den fornødne erfaring til at klare for dig. På den måde opnår du et tilfredsstillende klipperesultat fra begyndelsen.

Er fysikken eller tiden ikke til gravearbejdet og den tilhørende opsætning? Så er vi behjælpelig med begge dele.

 

Hos os kan du få vinteropbevaring af din robotplæneklipper

Vinterperioden er det oplagte tidspunkt at få udført service på din maskine. Her bruges den ikke og tiden kan benyttes til, at få den klargjort til den kommende sæson. Robotplæneklipperen skal også opbevares under specifikke forhold, for at kunne klare vinteren bedst. Det har vi skabt de helt rette omgivelser til. I perioden bliver din maskine renset, testet, opdateret og ladet. Vi afhenter maskinen, hvis folk tilmelder sig vinterservice inden den givne tidsfrist. Ellers har de mulighed for at sende den til firmaet i stedet.

Vi afleverer desuden også maskinen retur efter endt vinterservice, og sørger selvfølgelig også for, at den bliver igangsat til den kommende sæson.

Vi udfører vinterservice og opbevaring for kunder i hele Danmark.

Kontakt os og få hjælp til din Cub Cadet plæneklipper – Hos os får du opsætning, installation, reparation, salg og service

Er tiden kommet til en ’næsten’ vedligeholdelsesfri græsplæne? Eller har du erhvervet dig en ny robotplæneklipper, der f.eks. skal opbevares for vinteren? Det, og meget mere, kan du få hjælp til hos os. Du skal blot ringe på tlf. 21 43 51 20. Du er også velkommen til at skrive til og igennem vores kontaktformular.

Vi hjælper Cub Cadet ejere og kommende ejere i hele Danmark.