Reparation, salg og service

Robomow service – reparation, salg og service af Robomow robotplæneklippere, robot græsslåmaskiner

Er du på udkig efter en robotplæneklipper fra Robomow i højeste kvalitet? Har du allerede købt en, og skal du bruge professionel Robomow service? Uanset om du skal købe- eller du skal bruge Robomow service, er vi hos Grøn Service den rette at kontakte.

Vi er det eneste firma i Danmark som er autoriseret Robomow installatør, og vi tilbyder altid en god pris på salg af Robomow robotplæneklippere. Vi arbejder i hele Jylland, Fyn og Sjælland, og har bl.a. mange kunder fra Odense, København, Århus og Aalborg.

Robomow service samt reparation af plæneklippere

Har du allerede købt en Robomow robotplæneklipper og ønsker du, at den skal vedligeholdes på bedste vis, så levetiden bliver så lang som muligt? I så fald kan du hos Grøn Service få professionel Robomow service. Det betyder, at vi tilbyder servicering af din plæneklipper så den altid er i tip top stand, og altid har effektive og skarpe klinger mm.

Vi tilbyder ved Robomow service også opmagasinering om vinteren, når den ikke skal bruges. Med denne løsning bliver plænerobotten afhentet i efteråret og efterfølgende serviceret og leveret retur til foråret.

Robomow robotplæneklipper, salg og service

Vil du ringes op?

Udfyld formularen

Eller ring til
21 43 51 20

Salg af Robomow plæneklipper

 Vi tilbyder salg af et stort udvalg af serier inden for Robomow plæneklippere. Uanset om du skal bruge en Robomow plæneklipper til en lille have i dit rækkehus, eller om du skal bruge den helt store model, som kan tage op til 3000 m2, kan vi hos Grøn Service hjælpe dig.

Vi tilbyder altid professionel og grundig rådgivning til alle vores kunder, så du er sikker på, at få en robot plæneklipper som lever op til dine behov og ønsker. En Robomow plæneklipper gør din hverdag meget nemmere, da den selv slår græsset i det tidstum du ønsker det. Plæneklipperen kører også selv i ladestationen, når den skal bruge strøm.

Døjer du med muldvarpeskud?

Hvis du har problemer med muldvarpeskud i din græsplæne, vil en Robomow robotplæneklipper også ofte kunne hjælpe til at mindske dette problem. Vi ser meget ofte, at græsplæner som tidligere har været helt ødelagte af muldvarpeskud, efter installationen af en robotplæneklipper bliver helt muldvarpefri.

Årsagen til dette er ikke helt fastlagt, men en af tankerne er, at muldvarpene ikke kan lide, at der konstant kører en maskine rundt på græsset over dem, og derfor i stedet søger ind i en anden nærliggende have. En anden tanke er også, at muldvarpene ikke kan lide de signaler som sendes ud til robotten via ledningerne i jorden. Uanset årsagen, er en ting helt sikkert – det er altid dejligt at være muldvarpefri i sin græsplæne.

Kontakt os om reparation, service og salg af Robomow robotplæneklippere

Hvis du ønsker mere information om salg eller Robomow service, kan du altid kontakte os hos Grøn Service på tlf. 21 43 51 20 eller på vores mail her. Vi giver altid en grundig og individuel rådgivning, så du ender med en plæneklipper, som passer præcis til dit behov og din have.

Vi tilbyder reparation, salg og service for kunder i hele Jylland, Fyn og Sjælland, og har bl.a. mange kunder fra Odense, København, Århus og Aalborg