Installation og opsætning

Professionel opsætning og installation af Stiga robotplæneklipper i hele Danmark

Har du erhvervet dig en robotplæneklipper på egen hånd eller skal vi hjælpe dig? Hos Ole Vestergaard Grøn Service hjælper vi dig i mål med en flot græsplæne. Enten som din forhandler eller som din partner. Vi tilbyder både installation, opsætning og service.

Vedligeholdelse af en græsplæne tager tid og er fysisk krævende. Ønsker du at bruge tiden på noget andet? Så er det den helt rigtige beslutning at anskaffe sig en robotplæneklipper.

Når du indgår et samarbejde med os, skal du hverken bekymre dig om græsplænen eller plæneklipperen.

For dig betyder det, at du får en masse ekstra tid til at nyde din have, familien eller andet du ønsker at bruge din tid på. Vi tør godt sige, at du bliver tilfreds med plænen og de ekstra timer du får til rådighed.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen

Eller ring til
21 43 51 20

Giv din Stiga robotplæneklipper service af høj kvalitet – Vi tilbyder service, salg og vinteropbevaring

En robotplæneklipper kræver ligesom så meget andet elektronik, vedligeholdelse. På den måde får du mest ud af din investering i mange år frem.

Vi har stort kendskab til fabrikanterne Robomow, Cub Cadet, Stiga og Ambrogio samt de forskellige modeller. Det gør, at vi lige nøjagtig ved hvad der skal til for at holde din nye plæneklipper i god stand, længst muligt. Den skal f.eks. jævnligt rengøres og knivene skal være skarpe og sidde korrekt. For at batteriet opretholder optimal ladekapacitet, skal den desuden opbevares korrekt i vinterperioden, hvor den ikke skal bruges til græsslåning. Derfor hjælper vi kunder i hele Danmark med service og vinteropbevaring af robotplæneklippere til en god pris.

Få en god og stabil aftale på opsætning og installation af din Stiga robotplæneklipper

At opsætte en robotplæneklipper kan være lidt mere drilsk end først antaget. Der skal nemlig placeres wires, så den kører og holder sig indenfor de rigtige steder. Den skal også konfigureres og have adgang til strøm og en tilhørende ladestation. Vi har i mange år hjulpet kunder, både private og erhverv, med at installere og opsætte robotplæneklippere i hele landet.

Køb robotplæneklipper med- & uden GPS inkl. opsætning – vi rådgiver dig til det rette køb

Som din forhandler kan vi tilbyde robotplæneklipper inkl. installation til en god pris.
Når du er kunde hos os, får du en grundig installation og opsætning af din nye græsslåmaskine. Vi tager hånd om alt det nødvendige.

Vi hjælper dig bl.a. med:

Valg af placering for ladestation og plæneklipper
Det er vigtigt at tage højde for forhindringer, der kan være ødelæggende for robotplæneklipperens funktionalitet

Grundlæggende ’set up’ af plæneklipperen
Alt er sat op korrekt fra starten

Konfigurering af maskinen så den matcher dine behov
I den forbindelse sætter vi dig også grundigt ind i fremtidig brug og indstillinger, så du kan indstille den efter dine ønsker.

Hører der en app til?
Denne hjælper vi dig også med at installere og indstille. Så kan du nemt selv, justere indstillinger i fremtiden.

Kontakt din Stiga forhandler for mere information reparation, salg eller installation af din robotplæneklipper

Har du brug for at vide mere om vores services eller om vores udvalg af robotplæneklippere?

Så kan du let kontakte os på tlf. 21 43 51 20. Du kan også tage kontakt til os igennem kontaktformularen. Vi er altid klar til at rådgive og vejlede dig til den helt rigtige plæneklipper eller aftale om service.

Vi hjælper kunder med reparation, service og køb af robotplæneklippere i København, Odense, Århus og Aalborg – ja faktisk hele landet!