Installation og opsætning

Robomow installation – autoriseret installation og opsætning af Robomow robotplæneklipper

Vi kan tilbyde salg, installation og opsætning af den Robomow robotplæneklipper som du og din græsplæne har behov for. Gennem en professionel dialog sammensætter vi en samlet løsning inkl. levering og installation af robotplæneklipperen som passer til dit behov. Vi udfører installation og opsætning af Robomow robotplæneklippere på hele Fyn, Sjælland og Jylland, og har bl.a. ofte installeret i Odense, Århus, Aalborg og København. For uforpligtende tilbud kontakt os pr. mail her eller på tlf. 21 43 51 20.

Robomow installation – mere info om vores arbejde med opsætning af robotplæneklippere

Vi er – som de eneste i hele Danmark – autoriseret til at udføre professionel opsætning og installation af Robomow robotplæneklipper.

Grøn Service tilbyder professionel installation af Robomow robotplæneklippere. Vi tilbyder altid installation, opsætning og ekstra støtte, så du kan få brug at få mest muligt ud af dit nye Robomow enhed.
Alle Robomow installationer udføres af professionelt uddannede og godkendte Robomow installatører, og opsætningen foregår i din egen have. Når installationen er gennemført, vil installationsprogrammet også give dig en demonstration af, hvordan du får det bedste ud af plæneklipperen, samt konfigurere den til dit specifikke behov for græsslåning.

Robomow robotplæneklipper, installation og opsætning

Vil du ringes op?

Udfyld formularen

Eller ring til
21 43 51 20

Hvad Robomow installationen omfatter?

Multi-zone setup (bestående af én vigtigste zone og en ekstra zone).

 Kundens uddannelse og demonstration.

 Opsætning og registrering af mobil applikation (hvis relevant).

Hvad Robomow installationen IKKE omfatter?

Yderligere elementer og tilbehør såsom pinde og wire mm.

En mobil enhed.

Levering af strøm (du skal have en standard stikkontakt, der er til rådighed til brug inden for 15 meter af den ønskede basestations placering).

Gentaget besøg – Ethvert gentaget besøg for at foretage ændringer og forandringer, kan opkræves særskilt.

 Denne installationspakke omfatter ikke en Robomow robot.

Landskabspleje – Din installatør vil ikke foretage nogen ændringer på lay-out eller konturer af din have.

Robomow installationen er opdelt i fire afsnit

 

1. Planlægning – Grøn Service installatøren vil i samarbejde med dig planlægge installationen – Valg af den optimale position for robotplæneklipperen og basestationen i haven, undgå eventuelle forhindringer og sikre optimal drift af robotten.

2. Installation af robomow robotten – Grøn Service installatøren vil udføre en fuld installation af robot græsslåmaskinen incl. Et udførligt førstegangs setup.
Skulle yderligere elementer såsom pinde eller wire være nødvendigt får at fuldføre installationen, vil Grøn Service installatøren naturligvis også have dem ved hånden til at fuldføre jobbet (ekstragebyrer af installatøren via kredit- eller betalingskort).

3. Konfiguration af robotplæneklipperen – Grøn Service installatøren vil guide dig gennem mulighederne for opsætning af din nye robot, og hjælpe dig med at konfigurere den til dine individuelle behov for græsslåning. Det kan f.eks. være behov såsom græsslåningstider, sikkerhed og sikkerhedsindstillinger samt mobil registreringsmuligheder mm.

4. Demonstration og træning i brug af robotten – Vores installatør vil give dig en demonstration af din nye Robomow robotplæneklipper og rådgive dig om, hvordan du bedst passer din robot for at maksimere dens levetid.

 

 * Prisen for en installation service er fast, men kan variere afhængig af plæneklippermodellen som skal installeres, samt placeringen af installationen. Denne service er kun beregnet til Robomow installation i Danmark (fastland og brofaste øer).

Bemærk, at denne installationspakke ikke omfatter en Robomow robot.

Kontakt os om Robomow installation af robotplæneklipper

Hvis du ønsker at vide mere om vores opsætning af robotplæneklippere, kan du kontakte os på tlf. 21 43 51 20 eller du kan skrive en mail til os på vores kontaktformular her.

Vi udfører installation og opsætning af Robomow robotplæneklippere på hele Fyn, Sjælland og Jylland, og har bl.a. ofte arbejdet i Odense, Århus, Aalborg og København