Installation, salg og reparation

Reparation, installation og opsætning af Ambrogio robotplæneklipper

I vores firma tilbyder vi stor ekspertise med hjælpemidler til vedligeholdelse af græsplæner. Ønsker du hjælp til køb af din nye robot græsslåmaskine eller har du brug for service og vedligeholdelse? Så kan du trygt tage fat i os hos Ole Vestergaard Grøn Service.

Vi har i mange år hjulpet virksomheder og private med robotplæneklippere.
Denne type græsslåmaskine ses i mange private haver med god grund. Den er meget tidsbesparende. Den klipper plænen på en måde, så du altid har en smuk græsplæne. Sidst men ikke mindst, kan den være en meget stor hjælp, hvis fysikken gør det svært at slå græsset.

Inden for erhvervslivet og det offentlige bliver løsningen også mere og mere populær. Den kører af sig selv og sikrer, at udeområdet altid er præsentabelt.

Har du brug for hjælp og vejledning til din Ambrogio robot? Vi hjælper med mange mærker

Vi har vores favoritmodeller og mærker blandt de forskellige leverandører, disse er Ambrogio, Robomow og Cub Cadet.

Er du i tvivl om vi kan supportere din model, skal du endelig kontakte os. Går du med overvejelser om at købe en robotplæneklipper? Men er du i tvivl om hvilken model du skal vælge. Så er vi også behjælpelige med den korrekte rådgivning, når du skal købe den nye robot hos os.

Ambrogio robotplæneklipper, opsætning og installation

Vil du ringes op?

Udfyld formularen

Eller ring til
21 43 51 20

Få et godt tilbud på reparation samt installation og opsætning af en robotplæneklipper fra Ambrogio

Overvejer du at anskaffe en robotplæneklipper fra Ambrogio? Det kan vi kun anbefale. Maskinen har mange muligheder, så den fungerer som du ønsker. Det kan være svært at indstille på egen hånd, hvorfor vi altid indtænker dette i vores tilbud på installation og opsætning.

Vores installation indeholder:

Setup af zoner
Op til 2 zoner

Installation og undervisning
Her installerer og demonstrerer vi din nye robotplæneklipper og uddanner dig i at bruge den

Installation af app
Hvis din nye plæneklipper har en app tilknyttet, installerer vi den og registrerer din robotplæneklipper korrekt i den.

Erfarne montører og installatører inden for robotplæneklipper fra Ambrogio

Når du vælger os til installation samt opsætning af din plæneklipper, betyder det for dig at du slipper for mange timers besvær. Vi gør dette til dagligt og ved lige nøjagtig, hvilke fælder der er i sådan en proces.

Det er både hårdt fysisk at skulle nedlægge kanttråden, der er nødvendig i installationen Placeringen af ladestationen kan også være udfordrende. Ligeledes kan den generelle installation og den tilhørende app.

Installationen består af 4 faser

  • Sammen med dig vælger vi placeringen af dine plæneklipper samt ladestationen.
    Her er fokus, at der er så få forhindringer som muligt.
  • Herefter udfører installatøren en grundig installation.
  • Konfigureringen er en vigtig fase. Her findes alle mulighederne for at tilpasse din robot til dine behov.
    Det kan f.eks. være, at du ønsker den skal køre på bestemte tidspunkter.
  • I sidste fase får du syn for sagen. Her demonstrerer vi din plæneklipper. Samtidig vil vi også vejlede dig i den fremtidige pleje af den.

Uanset om du er privatperson, virksomhed eller andet – kan vi hjælpe dig til, at få det fulde udbytte ud af din nye investering.

Vinteropbevaring af robotplæneklippere – Giv din Ambrogio robotklipper den bedste service i den kolde tid

For at din Ambrogio robotklipper holder så længe som muligt, er det vigtigt at den vedligeholdes korrekt.

Har du brug for et servicetjek eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan være, at du ønsker at vi skal have den til tjek, men i mange tilfælde kan vi også hjælpe dig over telefonen. Udover vores almindelige service, tilbyder vi også vinterservice og opbevaring. Det kan stærkt anbefales. Hvis du tilmelder dig vinterservicet inden tidsfristen, henter vi din maskine, renser den, opdaterer den og opbevarer den i de rette omgivelser. Når sæsonen nærmer sig, afleverer vi den hos dig; vi sætter den selvfølgelig op, så den er klar til at gå i gang.

Hvis du ikke når det inden tidsfristen, kan du stadig benytte ydelsen, du står da blot selv for at fremsende maskinen til os.

Kontakt os for at høre mere om vores muligheder for at hjælpe dig med reparation, service og opsætning af Ambrogio robotplæneklipper

Har du spørgsmål til vores services eller forespørgsler på bestemte modeller eller andet? Så er du altid velkommen til at kontakte os for svar. Du kan få fat på os på tlf. 21 43 51 20 eller igennem kontaktformularen her på siden. Har du brug for vejledning og rådgivning i dit valg af robotplæneklipper, er vi også behjælpelige der.

Vi hjælper haveejere i København, Odense, Århus og Aalborg – ja faktisk hele landet!